Welcome to Academy of Economic Studies of Moldova.

This site can help you with the topics: eLearning, videoconference, Anti plagiarism, and other elements related to the study process.

Notă privind conturile existente pe platforma MOODLE ASEM

Platforma MOODLE ASEM este în producere din Octombrie 2005. Verificarea conturilor se va efectua până acum în regim manual sau semi automatizat. Din August 2021 s-a lansat verificarea automată a conturilor de utilizator. Ce se efectuează săptămânal în regim automat. 

Suspendarea conturilor de utilizator se efectuează în cazul când:

  • Nu exista cont activ pe vle.ase.md.
  • Contul nu se bazează pe email ASEM.
  • Utilizatorul nu a accesat platforma MOODLE ASEM în decurs a 400 de zile.
  • Excepție conturile din cadrul categoriei destinate proiectelor de cercetare.

Pentru a activa contul suspendat este necesar de a urma instrucțiunea publicată pe acest site. Activarea conturilor a platformei MOODLE ASEM este posibilă doar din cadrul tabloului de bord (DASHBOARD) a site-ului https://vle.ase.md. Activarea se efectuează în cazul confirmării contului existent, sau a fost modificată parola contului deja confirmat.

Procedura de primire/confirmare și creare/confirmare a contului MOODLE ASEM este descrisă în  instrucțiunea publicată pe acest site (dublat în această postare). 

De asemenea, trebuie să acordați atenție pașilor de activare a conturilor și nevoii de a lega conturile Moodle și Microsoft 365 (ASEM Email).

Attachment files: